Categories:

Carret  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Total

Carret Ho compro

DADES DE L'EMPRESA

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

Agraria y Secció de Crèdit La Borgenca
Domicilio social: Passeig del Terrall s/n 25400 Les Borges Blanques (LLeida)
973 14 23 95
info@laborgenca.cat

El acceso al sitio Web http://www.laborgenca.cat de Agraria y Secció de Crèdit La Borgenca implica la aceptación de todas las condiciones siguientes:


Propietat Intel·lectual

Els continguts d'aquest lloc web, textos, imatges, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca. Quedant per tant totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca.

Contingut de la Web

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Actualització i modificació de la pàgina web

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació, sense assumir cap responsabilitat per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.

Política de Privacitat i Protecció de Dades (LOPD)

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca posa en coneixement dels usuaris d'aquest lloc web, que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posats en coneixement del referit titular, com a conseqüència de la utilització d'aquesta web ia causa d'enviaments al correu electrònic info@laborgenca.cat que apareix com a contacte o bé sobre aquells recollides a través del nostre formulari de contacte, en estricte compliment del que preceptua la legislació en matèria de protecció de dades. En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel.lació de les seves dades, que haguessin estat recopilades i arxivades. L'exercici d'aquests drets s'ha de fer mitjançant comunicació escrita dirigida a la seu social de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca on l'adreça de correu electrònic assenyalada com de contacte, indicant, en qualsevol dels casos, com a referència " DADES PERSONALS " i el referit dret que pretenguin accionar, adjuntant còpia del seu document nacional d'identitat. Les dades registrades podrien ser utilitzades amb la finalitat d'efectuar estadístiques, la remissió de publicitat - fins i tot per mitjans electrònics -, la gestió d'incidències o la realització d'estudis de mercat, entre d'altres activitats . Si és el cas, les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris podran ser comunicades a un tercer només per al compliment de les fins assenyalades anteriorment i previ consentiment dels interessats, que s'entendrà atorgat si res manifesten al contrari en el termini de quinze dies des que facilitessin les seves dades. En qualsevol cas, l'assenyalat consentiment podrà ser revocable en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita dirigida a la seu social del titular , indicant com a referència " BAIXA DADES PERSONALS " . © Tots els drets reservats : Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca

FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit

El pagament mitjançant targeta de crèdit es realitza a través de la passarel·la de pagament segur online de La Caixa, directament amb l'entitat bancària i amb la màxima seguretat.
Mitjançant aquesta modalitat de pagament La Borgenca confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. La Borgenca no recull ni manipula cap dada del client relacionat amb el seu número de targeta de crèdit. Totes les dades són gestionats directament per La Caixa.
Les targetes que actualment admet la passarel·la de pagament són totes aquelles que tinguin el distintiu Visa, Mastercard, a més de les pertanyents a les xarxes 4B, Red 6000 i Servired.


Transferència bancària

Pot realitzar el pagament còmodament des d'una entitat bancària.
Un cop finalitzat la seva comanda, si marca l'opció de pagament mitjançant transferència bancària, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per realitzar aquesta transferència. A més li enviarem un email amb: import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haurà d'indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda. El pagament s'ha d'efectuar en Euros () i totes les eventuals comissions generades per aquesta forma de pagament aniran a càrrec del comprador.
La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui visualitzar el corresponent ingrés al compte corrent de La Borgenca. Ha de tenir en compte que les transferències solen trigar aproximadament 48 hores a fer-se efectives.


Ingrès en compte correne

La Borgenca SCCP li ofereix la possibilitat de realitzar el pagament de la seva comanda mitjançant un ingrés directe en les nostres comptes bancaris. Un cop finalitzat la seva comanda, si marca l'opció de pagament mitjançant transferència bancària o ingrés en compte corrent, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per a realitzar l'ingrés. A més li enviarem un email amb: import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haurà d'indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda. La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui visualitzar el corresponent ingrés al compte corrent de La Borgenca SCCP.
La Borgenca SCCPPasseig del Terrall s / n 25400les Borges Blanques (Lleida)Si algun dubte trucar al tel. 973.142.395 (De dilluns a divendres de 8 a 18,30 h).


CONDICIONS D'ENTREGA

Els paquets són generalment enviats en 48 hores després de la recepció del seu pagament. Per un lliurament amb la signatura, un càrrec addicional, gràcies al contacte amb nosaltres. Sigui quin sigui el mètode d'enviament seleccionat, presentarem com més aviat millor, un vincle que li permet rastrejar l'enviament en línia del seu paquet.

Despeses d'enviament inclouen l'embalatge, la manipulació i enviament. Poden contenir un fix i una part variable basat en el preu o el pes de la seva sol.licitud. Us recomanem que per consolidar les seves compres en un sol comandament. No podem grup de dos ordres diferents i cal pagar despeses d'enviament per a cadascun. El seu paquet és enviat al seu propi risc, es presta especial atenció a les parcel · les que contenen objectes fràgils.

Hi ha dos preus per quilo: uns per Península Ibèrica i altres per a Portugal, Andorra, Balears i Canàries

Els paquets són de grans dimensions i protegits.

Preus ports: PenínsulaPortugal-Andorra-Balears-Canaries
Fins a 3 kilos5,60 €14,57 €
Fins a 5 kilos6,40 €16,56 €
Fins a 10 kilos7,50 €16,98 €
Fins a 15 kilos9,00 €25,22 €
Fins a 20 kilos10,00 €29,74 €
Fins a 30 kilos12,50 €37,15 €
Fins a 40 kilos14,65 €43,90 €
Fins a 50 kilos16,35 €50,65 €
Fins a 60 kilos18,50 €57,42 €
Fins a 70 kilos20,20 €64,18 €
Fins a 75 kilos22,50 €68,00 €
Fins a 80 kilos0 €70,94 €
Fins a 90 kilos0 €77,67 €
Fins a 100 kilos0 €84,13 €
Fins a 120 kilos0 €96,82 €
Fins a 140 kilos0 €108,46 €
Fins a 160 kilos0 €119,57 €
Fins a 180 kilos0 €130,20 €
Fins a 200 kilos0 €140,65 €
Fins a 225 kilos0 €156,97 €
Fins a 250 kilos0 €173,00 €
Fins a 275 kilos0 €188,91 €
Fins a 300 kilos0 €204,74 €
Preus sense IVA


COOPERATIVA AGRÀRIA I SECCIÓ DE CRÈDIT LA BORGENCA
Empresa acreditada per:
Producció integrada Catalunya Venta de proximitat Applus Ecoembes Kiwa ENAC