Categories:

Carret  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Total

Carret Ho compro

Avís legal

Dades de l'empresa

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

Agraria y Secció de Crèdit La Borgenca
Domicili social:

Passeig del Terrall s/n 25400
Les Borges Blanques (LLeida)

973 14 23 95
info@laborgenca.cat


L'accés al lloc web http://www.laborgenca.cat d'Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca implica l'acceptació de totes les condicions següents:

Propietat Intel·lectual

Els continguts d'aquest lloc web, textos, imatges, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor d'Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca.
Quedant per tant totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca.


Contingut del web

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Actualització i modificació de la pàgina web

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació, sense assumir responsabilitat per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.

Política de Privacitat i Protecció de Dades (LOPD)

Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca posa en coneixement dels usuaris d'aquest lloc web, que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posats en coneixement del referit titular, com a conseqüència de la utilització d'aquesta web ia causa d'enviaments al correu electrònic info@laborgenca.cat que apareix com a contacte o sobre aquells recollides a través del nostre formulari de contacte, en estricte compliment amb el preceptua la legislació en matèria de protecció de dades.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel · lació de les seves dades, que haguessin estat recopilades i arxivades. L'exercici d'aquests drets s'ha de fer mitjançant comunicació escrita dirigida a la seu social de Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca oa l'adreça de correu electrònic assenyalada com de contacte, indicant, en qualsevol dels casos, com referència "DADES PERSONALS" i el referit dret que pretenguin accionar, adjuntant còpia del seu Document Nacional d'Identitat.

Les dades registrades podrien ser utilitzades amb la finalitat d'efectuar estadístiques, la remissió de publicitat - fins i tot per mitjans electrònics -, la gestió d'incidències o la realització d'estudis de mercat, entre d'altres activitats.

Si és el cas, les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris podran ser comunicades a un tercer només per al compliment de les fins assenyalades anteriorment i previ consentiment dels interessats, que s'entendrà atorgat si res manifesten al contrari en el termini de quinze dies des que facilitessin les seves dades. En qualsevol cas, l'assenyalat
consentiment podrà ser revocable en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita dirigida a la seu social del titular, indicant com a referència "BAIXA DADES PERSONALS".


© Tots els drets reservatsAgrària y Secció de Crèdit La Borgenca   


COOPERATIVA AGRÀRIA I SECCIÓ DE CRÈDIT LA BORGENCA
Empresa acreditada per:
Producció integrada Catalunya Venta de proximitat Applus Ecoembes Kiwa ENAC