Categories:

Carret  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Total

Carret Ho compro

Metodes de pagament

Targeta de crèdit

El pagament mitjançant targeta de crèdit es realitza a través de la passarel·la de pagament segur online de La Caixa, directament amb l'entitat bancària i amb la màxima seguretat.

Mitjançant aquesta modalitat de pagament La Borgenca confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. La Borgenca no recull ni manipula cap dada del client relacionat amb el seu número de targeta de crèdit. Totes les dades són gestionats directament per La Caixa.

Les targetes que actualment admet la passarel · la de pagament són totes aquelles que tinguin el distintiu Visa, Mastercard, a més de les pertanyents a les xarxes 4B, Red 6000 i Servired.

Transferència bancària

Pot realitzar el pagament còmodament des d'una entitat bancària.

Un cop finalitzat la seva comanda, si marca l'opció de pagament mitjançant transferència bancària, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per realitzar aquesta transferència. A més li enviarem un email amb: import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haurà d'indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda. El pagament s'ha d'efectuar en Euros () i totes les eventuals comissions generades per aquesta forma de pagament aniran a càrrec del comprador.


La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui visualitzar el corresponent ingrés al compte corrent de La Borgenca. Ha de tenir en compte que les transferències solen trigar aproximadament 48 hores a fer-se efectives.

Ingrès en compte corrent

La Borgenca SCCP. li ofereix la possibilitat de realitzar el pagament de la seva comanda mitjançant un ingrés directe en les nostres comptes bancaris.

Un cop finalitzat la seva comanda, si marca l'opció de pagament mitjançant transferència bancària o ingrés en compte corrent, li apareixeran en pantalla les dades necessàries per a realitzar l'ingrés. A més li enviarem un email amb: import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haurà d'indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda.

La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui visualitzar el corresponent ingrés al compte corrent de La Borgenca SCCP.


La Borgenca SCCP..
Passeig del Terrall s/n 25400
Les Borges Blanques (LLeida)


Si algun dubte trucar al telf. 973 142 395 (De dilluns a divendres de 8 a 18,30 h).


COOPERATIVA AGRÀRIA I SECCIÓ DE CRÈDIT LA BORGENCA
Empresa acreditada per:
Producció integrada Catalunya Venta de proximitat Applus Ecoembes Kiwa ENAC