Categories:

Carret  

Cap producte

0,00 € Despeses de tramesa
0,00 € Total

Carret Ho compro

Historia

Agrària i Secció de Crèdit LA BORGENCA, S.C.C.L. és una entitat agrícola situada al poble de les Borges Blanques que va ser fundada l'any 1918 per un grup de pagesos que no dubtaren en hipotecar totes les seves propietats per iniciar un projecte, que consideraven era la única solució que tenien per a fer front als grans cacics i a la usura que imperava en aquell temps en el nostre país.

Des dels seus inicis la cooperativa tenia el nom de PLA D'URGELL però l'any 2006 vam decidir canviar per LA BORGENCA donant protagonisme als nostres orígens Les Borges Blanques capital de les Garrigues.

La seu inicial de la Cooperativa fou al carrer de la Cavalleria, s/n i actualment estem al Passeig del Terrall s/n en una antiga finca anomenada HORT DEL MARSAL i que la cooperativa va comprar l'any 1965 a la família Marc de Barcelona.

Actualment la nostra entitat la integren 600 socis, tots relacionats amb el món de l'agricultura.

La Cooperativa al llarg dels anys ha anat creant diverses seccions pensades per donar servei a les necessitats del nostres socis, adaptant-se al nous reptes i temps.
- Secció Fruitera.
- Secció d’Oli.
- Agrobotiga.
- Secció de fruits secs.
- Secció de subministraments.
- Secció de crèdit.

Som una entitat pràcticament centenària, amb esperit de dinamització del territori, on l’esforç de tots els nostres socis ens ha fet assolir uns paràmetres de qualitat en els nostres productes difícilment igualable.

A la cooperativa hi treballen unes 30 persones que desenvolupen les feines en diferents seccions.COOPERATIVA AGRÀRIA I SECCIÓ DE CRÈDIT LA BORGENCA
Empresa acreditada per:
Producció integrada Catalunya Venta de proximitat Applus Ecoembes Kiwa ENAC